top of page

OPEN DAG

Marcella Langhout filmschool.jpg

Op 22 oktober begint Hakim weer met zijn filmschoolcursus.

 

In een  tiendelige cursus voor kinderen/jongeren tussen de 9-17 jaar, maken zij onder de bezielende leiding van Hakim, en collega’s uit de filmwereld, kennis met verschillende facetten van acteren, verhaal schrijven, camera bedienen, regisseren en monteren.  

 

Hakim heeft de afgelopen maanden weer uiteenlopende projecten begeleid.

Zo hebben de deelnemers meegewerkt aan professionele productie en is er deze zomer een filmschoolweek geweest in Het Ketelhuis in Amsterdam, waaraan onder andere Victor Löw en filmschoolleerling Ilias Admi (eerste kinderburgemeester van Amsterdam, maar ook acteur in de TV serie ‘In Freudesnaam’ en de nieuwe film Berenklauw) meewerkten.

 

De cursisten kunnen doorstromen naar diverse facetten binnen de creatieve wereld. Zo zijn er inmiddels jongeren gecast voor TV-commercials, speelfilms, als ook musicals, en werkzaam in de technische tak van het vak.

 

Bovenal zullen ze een prachtige tijd beleven met Hakim, die bij iedere deelnemer op zijn manier het eigen talent naar boven weet te halen.

Van 8-12 december vindt de vierde editie van het Maghreb Film Festival (MFF) plaats en ook daar zullen we onze filmschoolgroepen betrekken en zo zullen ze ook daar op een originele wijze kennismaken met de filmwereld.

 

Wie mee wil doen, kan zich opgeven via info@circushakim.com

Iedereen die interesse heeft, is ook welkom om zaterdag 15 oktober om 14u langs te komen en te kijken naar films waaraan filmschoolleerlingen een bijdrage geleverd hebben.

 

Welkom op de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem!

bottom of page