Filmschool

Over onze filmschool

Filmschool is een leuke en leerzame manier om kinderen de filmwereld te laten beleven. We leren de kinderen acteren, verhaal schrijven, camera bedienen, regisseren en monteren. Dit doen we met een paar professionele collega’s uit het vak. Één keer per seizoen nodigen we een bekende acteur/regisseur uit om een masterclass/ workshop te geven en te vertellen over zijn ervaringen in het vak. Tijdens het filmen krijgen de kinderen tips over hoe ze de scène het beste kunnen spelen. De kinderen mogen ook zelf de filmlocatie bepalen. De filmschool is geschikt voor kinderen van 9-17 jaar.

 

 

Als het seizoen is afgelopen, worden de kinderfilms vertoond bij ons in Circus Hakim voor alle familie, vrienden, kennissen en zullen zij een diploma uitgereikt krijgen. Er is de mogelijkheid dit te laten bekostigen door het Haarlem jeugdcultuur- fonds voor ouders die het niet zo breed hebben.

Een cursus bestaat uit 10 lessen.

 

De nieuwste cursus is gestart in maart 2022.

20200905  FLYER FILMSCHOOL.jpg
P1060569 (1).jpg
P1070593 (1).jpg
20191009_153934 (1).jpg
FmH greenscreen.jpg
20191009_155326.jpg

Wil jij je graag inschrijven of een keer een proefles doen?

Stuur een e-mail naar: info@circushakim.com met daarin:

  • Je naam + achternaam

  • Je leeftijd

  • Telefoonnummer

  • Bijzonderheden

  • Omschrijving (welke dag heeft voorkeur, wo-, za- of zondagmiddag?)

  • NIEUW: ook als je uit Amsterdam of omgeving komt: laat het weten, er wordt gewerkt aan mogelijkheden om een cursus van Hakim in Amsterdam te volgen!