top of page

Wie zijn wij?

Hakim Traïdia

Oprichter en creatief leider van team Circus Hakim. Betrokken bij alle activiteiten zoals: docent filmschool, kindercoach, plannen en organiseren van evenementen. Uiteraard geef ik ook optredens in dit theater en door het hele land.

Youcef  Boudjou

Vanaf het begin nauw betrokken bij Circus Hakim. Locatiemanager en tevens inzetbaar bij alle activiteiten: theater, films en organisatie. 

Lex van den Haak

Technicus, versterkt het theater en zet de schijnwerpers op dat wat verlicht moet worden en maakt dat wat gemaakt moet worden.

Lex.jpg

Sid Ali Ould-Boukattine

Vanaf het begin nauw betrokken bij Circus Hakim. Inzetbaar bij alle activiteiten: theater, films en organisatie. 

sidfoto.jpg

Marcella Langhout

Marcella Hakim.jpg

Ondersteunt het theater/Hakim bij communicatie, verhuur, filmschool, website, social media en organisatie. Tevens inzetbaar bij diverse activiteiten: fotografie, theater en films. 

Mohamed Brahimi (Mohbra)

Kunstenaar bij Circus Hakim en tevens inzetbaar bij alle activiteiten: theater, films en organisatie. 

Onze Tommie  

Hoi, ik ben Tommie, de theaterkater!

Circus Hakim is mijn thuis. Alle kinderen zijn dol op mij. Ik kwam hier werken als muizenvanger, maar er is helaas geen muis te bekennen. Er zit maar één optie op, naar voorstellingen kijken en soms zelf meespelen. Het podium is mijn plekje. Soms zijn er mensen waar ik allergisch voor ben en in dat geval ga ik dus gewoon weg... miauw!

75264858_10157697042942628_5555681995721
bottom of page